WIJ HEBBEN RUIME ERVARING & PASSIE VOOR HET VAK!

Glasbewassing

Een goede glasbewassing is belangrijk voor een goed aangezicht van jouw woning of (bedrijfs)pand, maar ook noodzakelijk om jouw kozijnen en gevelbeplating in goede conditie te houden. Hiermee kan je veel grotere kostenposten vermijden. Wij hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat bij elke wasbeurt het houtwerk en de kozijnen grondig worden schoongemaakt.

Traditionele glasbewassing

Indien de ramen zich op de begane grond begeven, reinigen wij ze volgens de traditionele manier. Je kan er dan ook op rekenen dat jouw ruiten + omlijsting weer stralen na ons vertrek. 

Tucker Pole systeem

Voor ramen op grotere hoogte maken wij gebruik van het Tucker Pole Systeem, dat voldoet aan alle veiligheidseisen. Dit is een uniek systeem voor glasbewassing, waarmee wij ramen kunnen wassen op een hoogte van 20 meter. De telescopische armen zijn van hoogwaardig carbon, zodat deze licht en flexibel zijn. Door deze armen wordt osmosewater gepompt. Het gebruik van osmosewater zorgt ervoor dat de ramen streeploos schoon worden, zonder dat ze drooggemaakt hoeven te worden.

Ramen reinigen met een hoogwerker

Indien de ramen zich hoger dan 20 meter bevinden, maken wij gebruik van een hoogwerker. Dit is een veilige en snelle manier om jouw ramen mooi schoon te maken. Wij maken bijvoorbeeld vaak gebruik van een hoogwerker bij hoge bedrijfspanden.

Familiebedrijf in hart en nieren

Wij zijn een klein familiebedrijf en daarom heb je altijd te maken met een vast aanspreekpunt. Wij houden van persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, zodat we snel kunnen schakelen en onze diensten zo goed mogelijk uit kunnen voeren.

Contact met ons opnemen

Wil je meer informatie over glasbewassing wil je een offerte op maat aanvragen of heb je een andere schoonmaak-uitdaging waar je graag advies over wilt? Laat het ons weten we helpen je graag verder!