ONZE GLAZENWASSERS ZIJN ERVAREN EN HEBBEN PASSIE VOOR HET VAK!

Glasbewassing

Een goede glasbewassing is belangrijk voor een goed aangezicht van uw pand, maar ook noodzakelijk om uw kozijnen en gevelbeplating in goede conditie te houden. Hiermee kunt u veel grotere kostenposten vermijden. Onze glazenwassers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat bij elke wasbeurt het houtwerk, kozijnen grondig worden schoongemaakt.

Traditionele glasbewassing

Indien de ramen zich op de begane grond begeven, reinigen wij ze volgens de traditionele manier.

Tucker Pole systeem

Voor ramen op grotere hoogte maken wij gebruik van het Tucker Pole Systeem, dat voldoet aan alle veiligheidseisen. Dit is een uniek systeem voor glasbewassing, waarmee onze glazenwassers ramen kunnen wassen op een hoogte van 20 meter. De telescopische armen zijn van hoogwaardig carbon, zodat deze licht en flexibel zijn. Door deze armen wordt osmosewater gepompt. Het gebruik van osmosewater zorgt ervoor dat de ramen van uw pand streeploos schoon worden.

Ramen reinigen met een hoogwerker

Indien uw ramen zich hoger dan 20 meter bevinden, maken wij gebruik van een hoogwerker. Dit is een veilige en snelle manier om uw ramen mooi schoon te maken. Wilt u meer informatie, advies of een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.