ELKE SCHOONMAAKKLUS IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN!

50

JAAR ERVARING

Wij maken schoon bij:

  • Woningbouwcorporaties

  • Bedrijfspanden

  • Flats

  • Verzorgingstehuizen

  • Kantoren

  • (Nieuwbouw) woningen

  • Scholen

  • Banken

  • Recreatiecentra

Een familiebedrijf in hart en nieren

Onze jarenlange ervaring in combinatie met een grote passie voor het vak zorgt ervoor dat wij kwalitatief schoonmaakwerk op maat verrichten. De historie van Van Laar Schoonmaak gaat dan ook al enige tijd terug. Zo’n 50 jaar geleden, in 1970, besloot Gert van Laar op 19-jarige leeftijd de stap te zetten naar het vrije ondernemersschap. Hij richtte een glazenwasserij- en schoonmaakbedrijf op.

De glazenwasserij stond in die tijd nog in de kinderschoenen, maar volgens ingewijden was het een tak met een grote toekomst. En dat bleek ook zo te zijn. Nadat Gert een half jaar zelf op de ladder stond, diende zich de eerste grote klant aan: het Bouwfonds voor Nederlandse Gemeenten. Wat in 1970 begon met 1 complex, was in 1983 uitgegroeid tot het onderhouden van 46 complexen in Oost Nederland. Complexen die wij tot op heden nog steeds mogen onderhouden. Gert van Laar: ‘Het is mooi om te zien dat ons klantenbestand voor een deel bestaat uit klanten die ons al ruim 40 jaar het vertrouwen geven om hun panden schoon te maken.’

Een blik op de toekomst

In 2002 deed Gert een stapje terug en nam zijn broer Anton het stokje over als directeur. Ferdy van Laar, zoon van Anton, is inmiddels ook al 10 jaar werkzaam in het bedrijf en zal over enige tijd de functie als directeur overnemen. Kortom: Van Laar Schoonmaak BV is een familiebedrijf in hart en nieren, waarin na 50 jaar de continuïteit nog steeds gewaarborgd is. En daar zijn we enorm trots op!

Anton van Laar

Gert van Laar

Ferdy van Laar

Nathaly van Laar

Waarom Van Laar Schoonmaak?

50 jaar ervaring

Al sinds 1970 zijn wij actief in de schoonmaakbranche. Deze schat aan ervaring in combinatie met passie voor het vak, zorgt ervoor dat u kunt rekenen op kwalitatief schoonmaakwerk.

Gecertificeerd

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA diploma en voorzien van hoogwaardige beschermingsmiddelen.

Offerte op maat

Wij voorzien u graag van advies en een offerte op maat. Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten. Wij zijn u graag van dienst.

 

Snel en Schoon

Wij werken met professionele materialen en werkvoertuigen, waardoor wij u altijd snel en goed van dienst kunnen zijn.

Flexibel & Efficiënt

Onze gedrevenheid en passie voor het vak zorgt ervoor dat wij flexibiliteit en efficiëntie in ons werk kunnen garanderen.

Persoonlijke communicatie

Wij zijn een familiebedrijf, zonder groot hoofdkantoor. U heeft dan ook altijd contact met dezelfde persoon, zodat we snel kunnen schakelen.

Klanten & Partners