ELKE SCHOONMAAKKLUS IS BIJ ONS IN GOEDE HANDEN!

50

JAAR ERVARING

Wij maken schoon bij:

  • Woningbouwcorporaties

  • Bedrijfspanden

  • Flats

  • Verzorgingstehuizen

  • Kantoren

  • (Nieuwbouw) woningen

  • Scholen

  • Banken

  • Recreatiecentra

Een familiebedrijf in hart en nieren

Onze jarenlange ervaring in combinatie met een grote passie voor het vak zorgt ervoor dat wij kwalitatief schoonmaakwerk op maat verrichten. De historie van Van Laar Schoonmaak gaat dan ook al enige tijd terug. Zo’n 50 jaar geleden, in 1970, besloot Gert van Laar op 19-jarige leeftijd de stap te zetten naar het vrije ondernemersschap. Hij richtte een glazenwasserij- en schoonmaakbedrijf op.

De glazenwasserij stond in die tijd nog in de kinderschoenen, maar volgens ingewijden was het een tak met een grote toekomst. En dat bleek ook zo te zijn. Nadat Gert een half jaar zelf op de ladder stond, diende zich de eerste grote klant aan: het Bouwfonds voor Nederlandse Gemeenten. Wat in 1970 begon met 1 complex, was in 1983 uitgegroeid tot het onderhouden van 46 complexen in Oost Nederland. Complexen die wij tot op heden nog steeds mogen onderhouden. Gert van Laar: ‘Het is mooi om te zien dat ons klantenbestand voor een deel bestaat uit klanten die ons al ruim 40 jaar het vertrouwen geven om hun panden schoon te maken.’

Hoe werken we nu?

In 2002 deed Gert een stapje terug en nam zijn broer Anton het stokje over als directeur. Inmiddels heeft Ferdy van Laar (zoon van Anton) sinds 01-01-2022 de functie als directeur overgenomen. Ronnie van Middelkoop versterkt het team sinds 01-09-2021 als Operationeel Manager.

Neem contact op

Ferdy van Laar

Directeur

Neem contact op

Ronnie van Middelkoop

Operationeel Manager

Neem contact op

Nathaly van Laar

Projectmanager

Neem contact op

Gert van Laar

Grondlegger / Oprichter

Waarom Van Laar Schoonmaak?

50 jaar ervaring

Al sinds 1970 zijn wij actief in de schoonmaakbranche. Deze schat aan ervaring in combinatie met passie voor het vak, zorgt ervoor dat je kunt rekenen op kwalitatief schoonmaakwerk.

Gecertificeerd

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken volgens de richtlijnen van VCA en maken gebruik van hoogwaardige beschermingsmiddelen.

Offerte op maat

Wij voorzien je graag van advies en een offerte op maat. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag!

 

Snel en Schoon

Wij werken met professionele materialen en werkvoertuigen, waardoor wij je altijd snel en goed van dienst kunnen zijn.

Flexibel & Efficiënt

Onze gedrevenheid en passie voor het vak zorgt ervoor dat wij flexibiliteit en efficiëntie in ons werk kunnen garanderen.

Persoonlijke communicatie

Wij zijn een familiebedrijf, zonder groot hoofdkantoor. We houden van heldere communicatie en snel schakelen!

Klanten & Partners